30 de novembre del 2011

Milan-Barça

Milan-Barça


















Vuit joves de la nostra Penya es van desplaçar fins a la ciutat italiana per gaudir del millor partit de la lligueta de Champions d'enguany.

Uns amb Ryanair i altres amb Easyjet però cap amb l'agència oficial del club. L'opció de vol amb Halcon Viajes, com ja passava amb el RACC, tenia un preu desorbitat. Els nostres integrants van comprar vols de anada i tornada per preus d'entre 56-80 euros mentre que el vol oficial costava 400. UNA BOGERIA!

Cap al migdia vàrem arribar al centre de la ciutat. 4700 culers estarien presents al estadi però per el centre de Milà no és feien notar. Desprès un cop dins l'estadi vàrem comprovar que a la zona visitant hi havia molta gent de estrangera que alguns no eren ni del Barça. Fins i tot, algun va celebrar els gols del equip contrari.

Desprès de visitar el centre de la ciutat. Vàrem dirigir-nos cap a l'estadi amb moltes ganes de veure el partit. Val a dir que hi havien poques Penyes presents. Felicitar a la Penya Lombarda per el mosaic organitzat a la sortida dels nostres jugadors al camp.




Felicitar a la Penya Solera de Calella que sempre viatgen amb el Barça.



Hi havia molta presència de culers des de terres polaques. Molt contents de veure que socis i simpatitzants del nostre club viatgen d'arreu del món per veure'l jugar.




Aquí deixem unes imatges del desplaçament. Animem a tothom a viatjar. Sabem que el club no dona facilitats. I que els preus de l'agència oficial del club són pensats per fer negoci i no perquè el socis poguem viatjar. Tot i això, qui s'ha desplaçat amb el Barça repeteix!






Penya Blaugrana de Caldes de Montbui.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada